Home » Okategoriserade » Samtal med Condoleezza Rice

Samtal med Condoleezza Rice

I detta drygt 60 minuter långa videoklipp samtalar USA:s förra utrikeminister, Condoleezza Rice, med John Heubush, verkställande direktör vid The Ronald Reagan Presidential Foundation, om arbetet som nationell säkerhetsrådgivare och utrikesminister under George W. Bush. Samtalet sker mot bakgrund av Rice’s bok No Higher Honor: A Memoir of My Years in Washington och täcker en rad olika ämnen, däribland terroristattackerna mot New York och USA, situationen i Mellanöstern och Asien och ett möte med en kärlekskrank diktator, Libyens säregne ledare Muammar Gaddafi. Det är ett inspirerande, intelligent och ibland roligt samtal.

Redaktören låter därför denna synnerligen kloka och behagliga dam avsluta 2011!

Mycket nöje!