Home » Okategoriserade » Progressivismens patologiska ändstation

Progressivismens patologiska ändstation

USA:s president Donald Trump beordrade nyligen en drönarattack som dödade den iranske generalen Qasem Soleimani. Soleimani var befälhavare över Irans Qudsstyrka. Styrkan, som omfattar 10 000-20 000 soldater, har till uppgift att sprida den islamiska revolutionen utanför Iran. Soleimani armé har tränat Hizbollahterrorister och aktivt stött Hamas’ och Islamisk jihads operationer mot Israel.

Rose ryter till

Rose McGowan är amerikansk skådespelerska. Hon tillhör förvisso inte de mest framgångsrika i sitt skrå, men hon lär vara god för cirka 50 miljoner kronor. McGowan ser sig emellertid inte primärt som en skådespelerska. Nej, hon är superhjältinna i ett drama som hon själv har tänkt ut och som dessbättre endast utspelas i hennes eget huvud.
Efter drönarattacken twittrade McGowan följande:

RM

En historisk tweet. Twitter.

I McGowans fantasivärld är Trump Sauron, Amerika Mordor och Iran Fylke. Trump är den ondsinte demonen som håller Amerika gisslan. Han är den allsmäktige terroristen och eftersom han är allhärskande lever halva befolkningen i ständig skräck.
Det syns i amerikanska media, i de närmast rituella hyllningarna av honom. New York Times, MSNBC och CNN vågar inte annat än att i artikel efter artikel, nyhetsinslag efter nyhetsinslag, prisa honom. Facebook och Twitter gör inget annat än att censurera Trumpkritiska inlägg och att stänga konton som tillhör Trumpkritiker.
Hoberna i Iran har dock inte endast en sann vän i Rose, de har en kreativ vän i den modiga amerikanska skådespelerskan. Hon gör det ingen annan har kommit på att göra eller vågat göra, hon använder sitt Twitterkonto till att avslöja Mordors härskare.
Därefter ber hon Fylke om ursäkt. Hon har nämligen fått mandat av halva amerikanska folket att representera det på världsscenen. I Fylke jublar alla hoberna över modiga Rose.
Mordor är skakat i grunden, men Fylke står stadigare än någonsin. Alla är eniga om att Gandalfs regim är det bästa som har hänt Fylke sedan slutet av 500-talet.

Hur mycket bättre är det då inte i Mullornas Iran?

Tänk om Amerika hade varit lika tolerant som Iran. I Teheran har varje moské en egen gayklubb för att göra den så inklusiv som möjligt. I Amerika får man leta efter sådana klubbar med elektronmikroskop. I Amerika hänger man homosexuella från byggkranar, i Teheran används byggkranar för att bygga hus åt folket.
Medan Trump driver en hetskampanj mot otrogna uppmuntrar den iranska regimen religionsfrihet.
I Iran skyddar polisen kvinnors rätt att välja mellan burka och bikini. I Amerika trakasseras kvinnor öppet på gatorna och badstränderna av Trumps presbyterianska moralpoliser. I Iran är alla skådespelerskor multimiljonärer och presenterar sig på regimens egen Twittersida halvnakna och i utmanande poser. I Trumps högerkristna Amerika lär man förskolebarn att bära burka och att kasta sten på dissidenter.
I Iran är patriarkatet nedkämpat, i Amerika inbillar sig Kellyanne Conway att hon är kvinna.
Irans chefshob, Ali Khamenei, har besökt modiga Roses Twittersida och ingående studerat hennes profilbild, sagt att hon är en förebild för iransk ungdom och uppmuntrat alla kvinnor att följa hennes frihetsbejakande exempel.

RM

Rose modiga profilbild är en skandal i Mordor, men älskas av Fylke. Källa: Twitter.

Detta är progressivismens patologiska slutpunkt. Det enda som räknas är att överträffa alla andra i att kräkas på sina landsmän och sitt land.