Home » Okategoriserade » Seattles kommunistclowner

Seattles kommunistclowner

Så kallade autonoma vänstergrupper har ockuperat några kvarter i Seattle och utropat området till en från USA fristående stat: Capitol Hill Autonomous Zone eller CHAZ.

CHAZ

Seattle, 2020. Källa: Derek Simone.

Endast i liberala demokratier

Mahatma Gandhi kom att spela en viktig roll vid den indiska frigörelsen. Många har sagt att utan Gandhi hade Indien fortfarande varit en brittisk koloni. Detta är nonsens. Gandhis framgångar berodde på att hans motståndare var ett civiliserat imperium. Britterna vill inte endast vara imperialister. De ville inte endast ha kolonier. De vill göra det rätta och bli respekterade för det. Om det brittiska imperiet istället hade varit irakiskt under Saddam Hussein, hade Gandhi inte överlevt längre än tio minuter.
Det är den bistra sanningen.
I Seattle har kommunistgrupper ockuperat hela kvarter och enda anledningen till att de har lyckats med detta är att Amerika är ett civiliserat samhälle. Amerikaner vill lösa konflikter med dialog. De vill förstå varför människor är upprörda och missnöjda. De undrar på vilket sätt de har bidragit till problemen och hur de kan avhjälpa dem.
Vänsterslöddret är som en flock pittbullhundar. De ser varje utsträckt hand som ett svaghetstecken och en anledning att avancera och de kan flytta fram sina positioner endast därför att de är medborgare i ett civiliserat land. Om detta kommunistslödder har försökt samma sak i Beijing, hade de krossats av stridsvagnar och infanteri från Folkets befrielsearmé.
Detta är den bistra sanningen: denna typ av händelser kan endast inträffa i liberala demokratier.

Bisarr fantasivärld

Kommunistpacket förstår naturligtvis inte detta och skälet är att de, i likhet med alla revolutionärer, lever i en fantasivärld.
CHAZ är de bortskämdas “revolution”. Vuxna som aldrig har växt upp. Snorungar som tror att ekonomiskt välstånd inte kräver social ordning. Vad spelar det för roll att man bränner ned hus, det kommer alltid att finnas hus. Vad spelar det för roll att man plundrar affärer, det kommer alltid att finnas egendom att konfiskera.
Marx säger ju det i Das Kapital: kapitalismen är nödvändighetens rike och därför råder allmän knapphet. Under kommunismen kommer det däremot att råda överflöd. Då gäller inte vedertagna ekonomiska regler. Då existerar det gratisluncher. Då kan vi skota allt ekonomiskt tänkande. Då behöver vi inte längre prioritera våra behov. I CHAZ kommer människorna att leva som i Bibelns Eden. Allt som de behöver och vill ha, kommer att finnas på armlängds avstånd.
Det är så korkat att man tappar andan.
CHAZ-aktivisterna kräver att rättssystemet ska krossas, men skriker efter advokater när de blir arresterade. De spyr galla över kapitalismen, men plundrar Applebutiker i syfte att stjäla mobiltelefoner. De utmanar kapitalism och patriarka, men är så livrädda för att bli sängliggande i två veckor på grund av COVID-19 att de använder munskydd.
Kan det bli mer löjeväckande?
CHAZ är posörernas lilla imperium. Aktivisterna kokar lika mycket av fejkad vrede som av äkta narcissism. Hur många selfies har inte tagits i denna kommunistiska utopia?
Och se hur modiga de är. De kastar sten på poliser, men när de blir gripna lägger de sig på marken i fosterställning och skriker som små griskultingar. Titta på video nedan och häpna. Så många intelligensbefriade idioter som har samlats på en och samma plats. Det måste vara frågan om ett världsrekord.

Detta handlar inte om vandaler och tjuvar som hittat något att sysselsätta sig med. Detta är ett organiserat uppror mot det demokratiska samhället genomfört av kommunistslödder och de ska behandlas därefter. Mot denna typ av pöbelvälde finns bara ett svar: militär. Julien Benda skrev:

Unable to hurt a fly [they] are capable of becoming ferocious in the name of an idea.