Home » Okategoriserade » En riksdagskommunist röjer sin själ

En riksdagskommunist röjer sin själ

Linda Snecker är riksdagskommunist. Hon är medlem i Sveriges mest depraverade politiska parti: Vänsterpartiet. Får några dagar sedan twittrade Snecker följande:

Idag ska ni pröva på något som är oerhört skönt. Att inte bekräfta män. Jag märker att män ofta söker bekräftelse av kvinnor. Som mannen som precis tappade ut sitt kaffe på tåggolvet, han tittade på mig och ville ha den där blicken av medlidande. Det fick han inte. Det var oerhört skönt.
Ja. Det kan också uppfattas om kallt och otrevligt. Men ärligt talat, hur många gånger har du som kvinna fått samma bekräftelse från män? Inte särskilt många kan jag gissa.
Tänk på all energi kvinnor lägger på att se och bekräfta sin omgivning. Pröva en dag att inte göra det. Fokusera på dig själv. Gå in i din bubbla där du är viktigast. Njut av det. Jag tror inte att vi får en bättre värld av att vi människor inte ser varandra, men jag tror att kvinnor generellt skulle ha mer ork och energi om vi inte fokuserade så mycket på andra. Pröva! Hur kändes det?
Hälsar resting bitch face-83

Linda Snecker

Linda Snecker. Källa: Riksdagen.

Kommunistisk tankesörja

Den ungerske kommunisten George Lukács sade att för kommunister är moral en taktisk fråga. Det är, förklarade han, inte fel att bete sig omoraliskt om man kan tillfoga fienden ett nederlag.
Linda Snecker lever i samma ideologiska universum som salig Lukács. Hon var uppenbarligen inte bekant med mannen. Inte heller verkar det som att han hade behandlat henne respektlöst. De råkade bara sitta bredvid varandra när olyckan inträffade. Det spelar emellertid ingen roll för vår riksdagskommunist. Hon förvägrade inte mannen en sympatisk blick på grund av trötthet efter en lång arbetsdag. Hon dömde honom på grund av hans grupptillhörighet.
Det stannar dessvärre inte vid det. Riksdagsledamot Snecker är stolt över sitt agerande. Hon är så till den milda grad stolt att hon känner att hon måste berätta om det på Twitter: Patriarkatet är överallt, men idag gick jag till motoffensiv. Minsann.
Inte ens det är nog. Hon uppmanar kvinnor att ta efter henne. Döm inte män efter deras handlingar, utan efter deras grupptillhörighet. Dessutom: “Njut av det”. Riksdagskommunist Snecker njuter uppenbarligen.
Hon skriver sedan:

Hur många gånger har du som kvinna fått samma bekräftelse från män?

Notera ordvalet. Det är ingen ursäkt. Inte heller är det en förklaring. Riksdagskommunist Snecker lever på en helt annan planet än resten av svenska folket: Planet: I morgon – socialism. Likväl är frågan intressant. Den röjer Sneckers själ. Hon är så paranoid att hon inte förstår att det tillhör undantagen att män och kvinnor inte skänker varandra blickar av medlidande när olyckor av beskriven typ inträffar.
Hon, riksdagskommunisten och representanten för landets mest kollektivistiska parti, rundar sedan av sin tweet med att uppmana kvinnor att “fokusera på sig själva”. Som sagt: för kommunister är moral en taktisk fråga.

Det är så hjärnan fungerar hos människor som har blivit parasiterade av det socialistiska viruset.

Vi icke-parasiterade

Varför är de flesta människor så annorlunda än Vänsterpartister som Linda Snecker? Någon tappar en mugg med kaffe, vi tittar på personen med en bekymrad min. Varför gör vi det? Ofta känner vi ju inte personen i fråga. Det kan vara en förfärlig människa, men det kan också var en person som är närmast helgonlik. Vi vet inte.
Faktum är att det är just därför att vi inte har kunskap om den enskilda individen som vi gör det. Eftersom vi inte känner personen, saknar vi grund för att värdera denne som individ. I stället fokuserar vi på det inträffade.

Vänsterpartiet är uppbyggt på grupptänkande. Partiet försvarade kommunistdiktaturerna in i det sista därför att de var baserade på klasshat. Det är den bistra sanningen: Utan grupp- och klasshat förlorar Vänsterpartiet sitt existensberättigande.