Home » Okategoriserade » Nyårstips 2024

Nyårstips 2024

Så var det dags att vända blad igen. År 2024 står för dörren och redaktör Fähstorkh har skapat en ny lista med nyårstips. Dessvärre har det inte hänt mycket intressant på YouTubefronten, så det blir en kort lista.

The Why Files

YouTubekanalen The Why Files startades 2020 av amerikanen Andrew Gentile. Kanalen har över tre miljoner prenumeranter. Enligt beskrivningen är The Why Files en kanal för människor som är fascinerade av mysterier, myter, legender och konspirationer.
Gentile är en skicklig berättare och skribent och har skådespelartalang. Han inleder ofta ett avsnitt med att övertyga åskådaren om att något overkligt har inträffat. Det kan handla om UFO-landningar, världens undergång eller skinwalkers. Varje avsnitt avslutas sedan på samma sätt med kritiska frågor. Ska vi verkligen tro på detta? Finns det alternativa förklaringar?

Andrew Gentile har sagt att han vill underhålla sin publik och på den punkten har han onekligen lyckats. The Why Files är väl värt ett besök!