Home » Okategoriserade » Woke 2024: Män som slår kvinnor

Woke 2024: Män som slår kvinnor

Will Thomas vann de amerikanska collegemästerskapen i simning år 2022. SVT-sport rapporterade att Thomas blev den “den första personen, född som en man, att vinna i damklassen.” Thomas var rankad 462 när han tävlade mot män. Efter att ha konverterat och, som det heter, blivit kvinna och bytt namn till Lia Catherine krossade han allt motstånd.
Laurel Hubbard vann flera guldmedaljer i tyngdlyftning. Hubbard är man, men tilläts tävla mot kvinnor eftersom han identifierar sig som kvinna.
Nikki Hiltz är amerikansk mästare på 1500 m. Hiltz är man, men, i likhet med Thomas och Hubbard, tillåts han ställa upp mot kvinnor därför att han säger att han känner sig som en kvinna.
Detta är tre exempel på hur män har invaderat kvinnosporter. Nyligen togs ytterligare ett steg i denna koloniseringsprocess. Ett farligt steg. Det är en sak att män simmar fortare eller lyfter mer än kvinnor. Det är en helt annan sak när kvinnor tvingas möta män i kampsporter.

Imane Khelif

Imane Khelif. Källa: Wikimedia.

Våld mot kvinnor är ett problem, ibland

Våld mot kvinnor är ett problem. Enligt Expressen är det till och med ett “nationellt problem”. “Våld mot kvinnor, en nationalsport”, skriver Expressen i en osignerad ledare. Så illa ställt är det.
Den algeriske boxaren Imane Khelif vann nyligen olympiskt guld i 66-kilosklassen för kvinnor. Khelif är man, men det spelade ingen roll för Internationella olympiska kommittén. Om det står “kvinna” i ditt pass, är du kvinna, hävdade IOC:s talesperson Mark Adams.
Vi vet inget om Adams civilstånd, men vi kan ju alltid anta att han är gift och har barn. Han har ju åldern inne. Vill Adams verkligen att vi ska inbilla oss att det enda som intresserade honom när han började dejta sin blivande hustru var hennes juridiska kön?

– Mark, jag har en penis.
– Det spelar ingen roll, älskling, Det står “kvinna” i ditt pass.

Khelif hade tidigare försökt övertyga International Boxing Federation att han är kvinna och att han därför skulle tillåtas att boxas professionellt mot kvinnor. Blodtestet visade emellertid att Khelif är man och IBF meddelade honom att han var välkommen att tävla mot män. Khelif var naturligtvis djupt besviken, men valde att inte överklaga beslutet. Varför? Därför att han visste att han inte kunde vinna striden mot IBF:s laboratorieassistenter. Hans enda räddning var wokebyråkrater som Mark Adams. IOC var också medvetet om Khelifs testresultat, men tillät honom att ställa upp som kvinna. Varför? Därför att inklusivitet ses som viktigare än kvinnors säkerhet.
Vad har detta med Expressen att göra? Expressen kallar Khelif “hon”. Expressen kallar en man “hon”.

Under fredagskvällen klev hon upp i ringen på Roland-Garros för att gå finalmatchen mot kinesiskan Yang Liu i 66-kiloklassen.
Efter segern skrek Imane Khelif ut sin glädje innan hon brast ut i tårar.
Den algeriska boxaren blev en av OS huvudpersoner. Hon vann guld i 66-kilosklassen …
I en video på Instagram dyker hon upp i civila kläder med guldmedaljen runt halsen.

Man tar sig för pannan. Expressen agiterar för kvinnofrid på ledarsidan samtidigt som man i sportsammanhang tittar åt andra hållet när män slår kvinnor sönder och samman i boxningsringar.

In retrospect: Aftonbladet och Thomas Beatie

Expressen var sent ute. Aftonbladet demonstrerade sitt ointresse för verkligheten redan år 2011. Enligt Aftonbladet chockade en man vid namn Thomas Beatie världen med att föda en flicka:

Thomas Beatie, mannen som blivit världskändis sedan han gått ut och berättat att han var gravid, har nu fått en liten flicka.

Hur i all världen var detta möjligt? Det korta svaret är, om vi får tro Aftonbladet, att Beatie har kvinnliga könsdelar. Nästa fråga är således: Hur är detta möjligt? En man som har kvinnliga könsdelar?

Beatie föddes som kvinna och växte upp som Tracy Lagondino – men genomgick ett könsbyte. Juridiskt är Beatie i dag man och gift med en kvinna. Men trots att han opererat bort sina bröst och levt som en man i flera år har Thomas Beatie behållit sina kvinnliga fortplantningsorgan. Därför kunde han bli gravid …

Beatie är alltså en kvinna som kallar sig “Thomas”. Därmed hade dramat också fått sin logiska upplösning. Men detta kunde Aftonbladet naturligtvis inte säga. I stället producerade man en text om denna “världskändis” som dryper av orwellskt nyspråk. För att förstå artikeln måste vi på en och samma gång anta att Beatie är man och kvinna. Hon måste vara kvinna för att kunna föda barn, hon måste vara man om vi ska ha en världssensation.

Gyckelspelet vill inte ta slut

Imane Khelif har stämt Elon Musk och JK Rowlings för sexism. Frågan utreds nu av en fransk åklagare. Till och med Donald Trump har nämnts som möjlig genuskriminell.
Herregud…